Hírek

FlixCar néven új telekocsi platform indult Franciaországban

A FlixMobility buszokat és vonatokat magába foglaló hálózata új elemmel egészül ki. Franciaországban indult a szolgáltatás, később további országokban is megjelenhet.

FlixMobility globális mobilitási szolgáltató 2013-as alapítása óta FlixBus és FlixTrain márkájával teszi könnyűvé, kényelmessé és elérhetővé az utazást. Annak érdekében, hogy még több embernek biztosítson utazási lehetőséget, a vállalat FlixCar néven elindította telekocsi szolgáltatását december 17-én Franciaországban.

Az új termék ingyenes, a FlixBus meglévő távolsági buszhálózatát egészíti ki. Ingyenes platform, biztonság és könnyű használat A FlixCar nem kér jutalékot vagy egyéb díjakat felhasználóitól, az autóvezetőnek közvetlenül az utas fizet.

A FlixCar egy 3 kattintásos folyamattal próbálja leegyszerűsíteni a telekocsizást. Azok a felhasználók, akik korábban más platformokon is használtak vagy kínáltak telekocsi szolgáltatást, korábbi tapasztalatukat és értékelésüket átvihetik a FlixCar oldalára.


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.