Rólunk

Felszínre hozzuk az értékeket!

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. 2007-ben alakul és mára hazánk egyik meghatározó KKV fejlesztési tanácsadó vállalkozásává vált projektfinanszírozás és projektmenedzsment területen. Cégünket a közel 15 év tapasztalat hazai, társfinanszírozott és közvetlen Európai Uniós források, pályázatok területén, vállalkozásfejlesztési tanácsadás, külső források bevonásának hatékony feltárása, hitelek, kockázati tőke, intézményi befektetők, térségi és önkormányzati projektek koordinációja jellemzi.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Mindezt fűszerezzük fiatalos lendülettel, kimagasló hazai és nemzetközi szakmai, intézményi kapcsolatrendszerrel, számos területen megvalósított, működő és fenntartható projektekkel közel 1.000 milliárd Ft értékben.

Célunk, hogy minden érdeklődő részére hiteles, kézzel fogható és közérthető információt adjunk, mellyel terveiket, elképzeléseiket segíthetjük. Tudásunk alapján, számos területen kívánunk projektekhez tanácsot, megfelelő tervezési eszközöket adni.

Főtevékenységünk kapcsán jelentkező projekt kommunikációs igények kiszolgálása érdekében saját digitális nyomdai kapacitással segítjük Ügyfeleinket, valamint a vállalatcsoport másik tagja az Mc Mine Kft. önálló marketing és kommunikációs ügynökségként áll rendelkezésre.

Szolgáltatásaink
 • Pályázatok előkészítése, projektmenedzsmentje
 • Banki finanszírozás, hitelek bevonása
 • Garancia, biztosíték ügyintézés és bevonás
 • Információk szolgáltatása hazai és uniós vissza nem térítendő forrásokról, támogatásokról
 • Projekttervezés, projektgenerálása
 • Üzleti tervek, Megvalósíthatósági Tanulmányok, ágazati elemzések készítése
 • Projektfinanszírozási csomagok, megoldások kialakítása
 • Fejlesztési adókedvezmény igénylése
 • Kockázati és egyéb tőkebefektetések előkészítése, tőkebevonás
 • Hazai és nemzetközi partnerkapcsolatok kiaknázása, konzorciumok építése, EU networking
 • Közbeszerzési tender dokumentációk összeállítása
 • Vállalatvezetési tanácsadás.

Szolgáltatásainkat Ügyfeleink igénye szerint alakítjuk ki, elősegítve ezzel a közös munka hatékonyságát, célunk, hogy „…felszínre hozzuk az értékeket” mind hazai, mind pedig nemzetközi színtéren is.

Központi elérhetőségünk:
info@projectmine.hu

A sikeres és hosszú távú együttműködés reményében, üdvözlettel:

Barabás Tamás tulajdonos, ügyvezető

Vállalkozásnavigátor

Mindennapi munkánk során tapasztaljuk, hogy minden vállalkozásnak más-más információkra, szolgáltatásokra van szüksége. Tapasztalatunk szerint, ezt elsősorban attól függ, hogy az adott vállalkozás mekkora illetve, hogy mióta működik, hiszen egy kezdő vállalkozásnak az induláshoz másfajta segítségre, másfajta pénzügyi termékekre, szaktanácsadói támogatásra, kompetenciafejlesztésre van szüksége, mint mondjuk egy már érett, több éve működő, stabil piaci pozícióval rendelkező társaságnak.

Azért hoztuk létre a VÁLLALKOZÁSNAVIGÁTOR oldalt, hogy minden vállalkozás a számára a legmegfelelőbb információkhoz gyorsan és könnyen hozzájuthasson, valamin szükség esetén további segítséget tudjon kérni a témában jártas szakértőtől.

Fontosnak tartjuk, hogy egy már működő vagy induló vállalkozás folyamatosan fel tudja mérni saját kompetenciáit, vállalati helyzetét és ezt független módon értékelni tudja nem csupán a versenytársak viszonylatában, hanem a hazai gazdaság mércéjével is.

Célunk hosszú távon az, hogy egy általános értékelést, minősítést adjunk a cégeknek, ezáltal a források és mentorok bevonására és annak típusára is, az adott életszakasznak megfelel módon kerülhessen sor.

Munkatársaink

Barabás Tamás

KKV Fejlesztési Tanácsadó,
ügyvezető

Tasi Barbara

Szakmai igazgató