Hírek

Jelölési és pályázati felhívás az Év Vállalkozója díj, Megyei (Regionális) Év Vállalkozója díj, Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj elnyerésére

Alapszabályunk és az Elnökség 2022. június 1-i határozata szerint 2022. december 2-án (pénteken) – a Magyar Vállalkozók Napján immár huszonharmadik alkalommal kerül sor az Év Vállalkozója Díjak átadására, amely ezúttal is a Művészetek Palotájában (Müpa) kerül megrendezésre.

Az Év Vállalkozója és Megyei (Regionális) Év Vállalkozója Díjat kizárólag olyan gazdasági szakember – vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember – kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára. A területi szervezetek Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat is javasolhatnak az arra érdemeseknek.

Az előterjesztések leadási határideje (a rövid, írásos indoklással együtt) – az Elnökség határozata alapján – legkésőbb 2022. augusztus 15. napja. A jelöléseket e-mail útján kérjük eljuttatni a VOSZ titkársága részére (center@vosz.hu). Együttműködő szerveztek, vagy egyéni pályázók a javaslatokat, jelöléseket az érintett megyei/regionális szervezeteknek közvetlenül is eljuttathatják!

Részletek: Pályázat – VOSZ – Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.