Hírek

A futókat és úszókat is megcélozta új termékeivel a Scitec

Új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét a Scitec, Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő márkája. Egyúttal megújul a Scitec vállalati arculata is.

A Scitec szakboltjaiban és a Scitec most induló, saját webshopjában lehet megvásárolni azokat az innovációkat, amelyekkel új célcsoportokat kíván megszólítani a márka. A Scitec Gym almárkát elsősorban azoknak a hobbisportolóknak ajánlják a szakemberek, akiknek a természetes izomépítés és az erőnövelés, a jobb fizikum, az esztétikus testfelépítés elérése a cél.

A konditermi súlyzós edzést végzők mellett a küzdősportolók, valamint a funkcionális edzéseket kedvelők számára is tökéletes megoldást nyújt. A Scitec Endurance égisze alatt debütáló termékek pedig hozzájárulnak az állóképességi teljesítmény növeléséhez például futás, kerékpározás, úszás során.

„A brandünk múltja és hagyománya a testépítésből ered, ugyanakkor folyamatosan monitorozzuk a legújabb sport és életmód trendeket, s úgy látjuk, hogy eljött az idő a szélesebb sportolói rétegek megszólítására is. A Scitec Gym és Scitec Endurance almárkáinkba az elmúlt két évtized tudását és tapasztalatait integráltuk, a gyártás során kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokat használunk” – ismertette Seres Attilaa Scitec Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Scitec fejlesztői csapata az új termékeknél kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az összetevők közül kimaradjon – ahol csak lehetséges – a pálmaolaj- és a szója, s a laktózérzékeny sportolók is fogyaszthassák. Az új termékek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, aszpartám- és aceszulfám-K mentesek, illetve egy részük színezékmentes is. Több termék vegán, ezzel nemcsak a kifejezetten vegán táplálkozású fogyasztókat szólítják meg, hanem például az úgynevezett flexitariánusokat. Ők olyan sportolók, akik többnyire növényi eredetű élelmiszereket fogyasztanak, ám bizonyos időközönként a húst is beiktatják étrendjükbe.

A fogyasztóknak garanciát jelenthet az is, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal való együttműködés keretében a magyar csapat hivatalos sporttáplálék-kiegészítő beszállítója a Scitec Magyarország.  Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja a termékeiket.


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.