Hírek

Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban

2020. november 2-án a Pénzügyminisztérium meghirdette a „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban (PM_KOMPLEX_KKV_2020)” című Pályázati Kiírást 2,48 milliárd forintos keretösszeggel

A Pályázati Kiírás keretében kisléptékű beruházásokra a Ceglédi, a Nagykátai, a Nagykőrösi, és a Szobi járás területéről 1,5 – 25 m Ft támogatási igénnyel, nagyobb léptékű beruházások esetén pedig a Ceglédi, a Nagykátai, és a Nagykőrösi járás területéről 25-120 m Ft támogatási igénnyel lesz lehetőség pályázatok benyújtására.

A vállalkozások telephelyének korszerűsítése, bővítése és a szükséges termelő eszközök beszerzése mellett a Pályázati Kiírás lehetővé teszi a megújuló energiaforrások alkalmazásához, a beruházások megvalósításához szükséges szakmai szolgáltatások igénybevételéhez, a migrációs fejlesztésekhez, a betanításhoz, a szállításhoz és üzembe helyezéshez, az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésekhez, illetve az információs technológia-fejlesztéshez kapcsolódó költségek elszámolását is bizonyos feltételek mellett.

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésének támogatása és telephelyfeltételeinek javítása Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban (PM_KOMPLEX_KKV_2020)” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2021. január 5-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.

allamkincstar.gov.hu


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.