Hírek

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA A LEGHÁTRÁNYOSABB HELYZETŰ RÉGIÓKBAN

A Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című (GINOP PLUSZ-1.2.3-21 KÓDSZÁMÚ) felhívás, a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 100 milliárd forint.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) jelen felhívásának elsődleges célja olyan beruházások megvalósításának támogatása, amelyek javítják a technológiai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot, ezen keresztül a termelékenységet, illetve amelyek szem előtt tartják a területi kohézió szempontjait és kedvező területi hatásokkal bírnak, hozzájárulva ezzel a területi egyenlőtlenségek mérsékléséhez is.

A program hozzájárul a gazdaságilag, társadalmilag, infrastrukturális és munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű területeken tevékenykedő vállalkozások gazdasági szerepének megerősítéséhez.

Mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet 2022. január 19-től 2022. február 3-ig.

Az igényelhető feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 10 000 000 Ft, maximum 200 000 000 Ft.

A felhívás keretében lehetőség van technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésére, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, tanácsadási, – és képzési szolgáltatások igénybevételére, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, valamint információs technológia-fejlesztésre.

A felhívás ITT olvasható.


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.