Hírek

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSEN A „MAGYAR FALU VÁLLALKOZÁS-ÚJRAINDÍTÁSI PROGRAM” CÍMŰ (GINOP PLUSZ 1.2.2-22 KÓDSZÁMÚ) FELHÍVÁS TERVEZETE

Elindult a „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése, 30 milliárdos keret áll rendelkezésre.

A felhívás célja a mikrovállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. A felhívással olyan mikrovállalkozások támogatása a cél, amelyek részben az olcsó munkaerőre építő üzleti modellben működtek, azonban elkötelezettek termelékenységük növelésére és nyitottak a technológiai megújulásra és a szervezeti fejlődésre.

A felhívás lehetőséget teremt új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására, a vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológia-fejlesztésre, valamint a projekt szakmai megvalósításának közvetett költségeinek elszámolására is vissza nem térítendő tőketámogatás formájában.

A felhívás tervezete ITT olvasható.


Ha tetszett, oszd meg másokkal is!


Ha kérdése van, írjon üzenetet!

Tapasztalt munkatársaink 24 órán belül e-mailben válaszolnak a megkeresésekre. Személyes konzultációt is kérhet!

Kapcsolat

Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.