Hitelek

Legfrissebb

Kamatmentes hitelt nyújt a kisvállalkozásoknak az állam

A gazdaság-újraindítási akcióterv részeként új hitelkonstrukcióról döntött a kormány. Kamatmentes kölcsönt nyújt a járvány miatt bajba került vállalkozásoknak.   A hitel 10 évre 10 millió forintig igényelhető, törlesztését csak három év elteltével kell elkezdeni. A gazdaság újraindításának első szakaszában hozott intézkedések között említette a kormányfő lakásépítés áfájának 5 százalékra csökkentését, a 6 millió forintig terjedő […]

Továbbra is korlátozás nélkül igényelhetők a Széchenyi Kártya Program Kríziskonstrukciók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 1913/2020.(XII.16.) sz. Kormányhatározat alapján a kifejezetten COVID-19 járvány miatti gazdasági nehézségek kezelésére bevezetett, Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott Széchenyi Kártya Program Kríziskonstrukciók változatlan főbb paraméterekkel, korlátozás nélkül igényelhetőek a továbbiakban is.

Megduplázta az Nhp Hajrá! keretösszegét az MNB

A monetáris tanács szerint a kialakított rövid oldali monetáris kondíciók fenntartható módon támogatják az árstabilitást, a pénzügyi stabilitás megőrzését és a gazdasági növekedés helyreállítását - közölte a testület kamatdöntő üléséről kiadott közleményben kedden. A tanács döntött a Növekedési hitelprogram (Nhp) Hajrá! keretösszegének ezermilliárd forintos megemeléséről is.

Fél évvel hosszabbodik a hitelmoratórium

A munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is meg kell védeni, így a háztartásoknak nyújtott hitelmoratóriumot - bizonyos társadalmi csoportok esetében – 2021. január 1-jétől további hat hónapig meghosszabbítják.

Matolcsy György – “Kínálati fordulatra van szükség a lakáspiacon.”

Az alábbiakban Matolcsy György jegybankelnök cikke olvasható a jelenlegi ingatlanpiac kereslet-kínálat egyensúlyának helyreállításával kapcsolatban. A jegybankelnök az egyensúly kialakítása érdekében egy új programot, az "Új Otthon Programot" javasolja.

Új konstrukcióval bővül a Széchenyi Kártya Program!!

A kormány döntése értelmében a Széchenyi Kártya Program szeptemberben új hitelkonstrukcióval bővül, amely csak a turisztikai szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára lesz elérhető – tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Személyi kölcsönök: 2019 és 2020 is rekordév lesz

Rekord várható 2019-ben a személyi kölcsönök piacán: a teljes piacon az új hitelek összege elérheti az 550-570 milliárd forintot, ami 25-26 százalékos növekedést jelentene éves szinten – közölte a K&H.

Elindult a kibővített Növekedési Hitelprogram!

Április 20-i nappal indul a kibővített Növekedési Hitelprogram! Az új Program NHP Hajrá néven indul, 1 500 milliárd forintos forrással. Az MNB célja a hazai kis- és középvállalkozások segítése egy kedvező hitelkonstrukcióval a jelenleg kialakult járvány okozta gazdasági válság csökkentésének érdekében.


Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.