Szervezet fejlesztés

Legfrissebb

DÍJMENTES Közbeszerzési képzés

Ingyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) számára a vállalkozások közbeszerzési eljárásokban történő részvételének elősegítése céljából.A regisztráció a KKV-k számára ingyenes közbeszerzési szakmai képzést biztosító E-learning felületre már elvégezhető a https://kkvkepzes.gov.hu/ oldalon.A regisztrációt követően a felületre történő belépéssel elérhetővé válik a közbeszerzési eljárások szakmai-, valamint az elektronikus közbeszerzési rendszer technikai ismereteit […]

Ingyenes elektronikus tananyag segíti a magyar vállalkozások fejlesztését

Ingyenes elektronikus tananyag segíti a magyar mikro-, kis- és középvállalatok fejlesztését - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön az oktatási tananyagot bemutató online sajtótájékoztatón.

EKAER: 2021. január 1-től ismét változik a szabályozás

2021. január 1-től módosulnak az adózás rendjéről szóló törvény EKAER-re vonatkozó szabályai. Változik például, hogy mely termékek lesznek a közúti áruforgalmat ellenőrző rendszerben bejelentéskötelesek.

Több száz milliárd forint támogatást nyújtott a kormány a turizmus támogatására

A kormány több száz milliárd forint támogatást nyújtott eddig a turizmus támogatására, összehangolt intézkedéssorozattal segítette az ágazatot, és számos lépést tett az itt dolgozó vállalkozások érdekében - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az MTI-nek adott telefoninterjúban.

Öt alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?

Családi vállalkozások: rövidtávú kihívások vs. hosszútávú vízió

Áthidalni a rövidtávú kihívások és a hosszú távú prioritások közötti szakadékot komoly kihívást jelent számos magántulajdonú vállalkozás számára.

A kkv-k számára is elérhetővé váltak a legfejlettebb vállalatirányítási megoldások

Egy kkv működtetésével, fejlesztésével kapcsolatos és a digitalizáció jelentette kihívásokra egyaránt jó megoldást jelenthet egy felhő alapú vállalatirányítási rendszer bevezetése.

Borpromóciós pályázat indul jövőre

A magyar borok értékesítésének támogatására 12 millió euró értékben borpromóciós programot indít az agrártárca jövőre.


Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.