Biztosítás

Legfrissebb

Új kezekbe került az AEGON kelet-közép-európai üzletága

A Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) 2020. november 29-én megállapodást kötött az AEGON csoporttal az AEGON magyar, román, lengyel és török leányvállalatainak megvásárlásáról.

Nő a mezőgazdasági biztosítások díjához nyújtott támogatás

Az eddigi ötmilliárd forintról hétmilliárdra nőtt idén a mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatás mértéke, hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Támogatott agrárbiztosítások: 16 százalékkal bővült az idei díjállomány

2019-ben várhatóan a 11,4 milliárd forintot is megközelíti a gazdálkodók által befizetett támogatott növénybiztosítási díjak állománya, ami 16 százalékkal haladja meg az előző évi szintet.

Ön negyvenes, budapesti férfi és szürke autót vezet?

Az egyik biztosító összesített adatai szerint az elmúlt két évben a szürke gépjárművel járó, fővárosi, 40-es férfiak kerültek a legtöbbször bajba.

Így utazunk mi: nyolc érdekes tény a külföldre látogató magyar turistákról

Melyik ország a magyar nők és a fiatalok kedvenc úti célja? Repülünk vagy inkább még mindig négy keréken indulunk külföldre pihenni? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a legutóbbi kutatás.


Rólunk

2007 óta segítjük a magyar vállalkozókat tanácsadással, kapcsolati tőkével és információval.

Szolgáltatásunk közé tartozik minden olyan pénzügyi és gazdasági tanácsadási tevékenység, ami egy sikeres projekthez, fejlesztéshez, beruházáshoz kell. Már több, mint 10 milliárd forint értékben szereztünk támogatást különböző projektekhez.